O NAS

Vinska klet Urbanov hram je vinotoč, vinoteka ter trgovina, ki razpolaga z raznovrstnostjo vin, slovenskih vinarjev iz različnih vinorodnih območij širom Slovenije. Ustanovljen je bil leta 2006, kot lokalno podjetje družine Šalamon. Nahaja se tik ob magistralni cesti med dvema zdraviliškima krajema Laško in Rimske toplice.

Ponudba zajema tako točeni kot buteljčen vinski program, ter dodatne izdelke. Ob odličnih točenih sort iz slovenskih vinorodni dežel Podravja, Posavja in Primorske je ponudba obogatena še z vinoteko, ki obsega najbolj karakterna vina pridelana na naših tleh. Za boljše poznavanje vin, se organizirajo pokušine za manjše skupine. Poleg proizvodov iz grozdja in vina se na policah nahajajo tudi olja, medeni izdelki in čokolade različnih okusov. Ponudba zajema tudi darilni program, za različne priložnosti.

Vizija Urbanovega hrama je razveseljevati ljudi z dobro vinsko kapljico, ki je na voljo kupcem iz bližnje in daljne okolice že skoraj desetletje.

»Življenje gre prehitro, zato se ustavite pri nas in uživajte v dobri družbi in izbranem kozarcu vina,« želijo člani podjetja Minka, Ivan, Luka in Tomaž Šalamon.

Prisrčno vabljeni
Urbanov hram